LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (2024)

Table of Contents
Voetbalpodcast | ‘Bart Verbruggen is met zijn 21 jaar nu al een persoonlijkheid’ Dreigbrieven en auto’s met verborgen ruimtes: Haagse explosiegolf wijst naar garagehouder Live Midden-Oosten | Zeker 27 doden en tientallen gewonden bij aanval op onderkomen Palestijnse vluchtelingen Advertentie Live Midden-Oosten | Zeker 27 doden bij Israëlische luchtaanval op schoolgebouw vol vluchtelingen Vier doden en tientallen gewonden na frontale botsing tussen twee treinen in Tsjechië Vier doden en tientallen gewonden na botsing tussen twee treinen in Tsjechië Eerste dodelijke geval van vogelgriep H5N2 bij mensen gemeld, 59-jarige Mexicaan overleden Advertentie Etienne Vaessen debuteert met zege en gele kaart bij Suriname in kwalificatie voor WK Qua zuinigheid is de Oranjefan al ongeslagen Europees kampioen Lang niet alles ging goed, maar burgemeester Harry de Vries handelde correct in ‘opvangdeal Nieuw-Dijk’ Trump-zaak in Georgia stilgelegd vanwege bezwaar tegen aanklager om romantische relatie De EU kan mij niet machtig genoeg zijn Uitstel van besluit over mogelijke komst van asielzoekerscentrum in Lingewaard, collegeverhoudingen op scherp Kylian Mbappé loodst Oranje-opponent Frankrijk met goal en twee assists langs Luxemburg in oefenduel Kylian Mbappé loodst Oranje-opponent Frankrijk langs Luxemburg, België wint bij jubileumduel De Bruyne Slotdebat was mat en kort: drie dingen die je moet weten als je gaat stemmen Slotdebat Europese lijsttrekkers was mat: drie dingen die je moet weten als je gaat stemmen Giovanni van Bronckhorst wist dat het deze keer wél tot akkoord zou komen met Besiktas Man in Arnhem opgepakt door arrestatieteam na mogelijke dreiging met vuurwapen LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin tegen internationale pers: Trump of Biden maakt geen verschil Plassen en poepen voor publiek: performer voert beroemd werk van Marina Abramović uit Het Europees Parlement is niet alleen kommer en kwel, maar wie legt dat nu eens goed uit? Maffiabaas Raffaele Imperiale, contact van Taghi, verklaart over drugscrimineel: 'Hij was een machtig man’ Maffiabaas Imperiale legt kroongetuigeverklaringen af: ‘We waren allemaal zakenmannen met macht’ Duitse stelligheid in Elten, tegenover Nederlandse twijfels in Etten: ‘Voor mij gaat het alleen maar mét Europa’ Kamermuziek op sfeervolle binnen- en buitenlocaties langs de Veluwezoom VVD en PVV vliegen elkaar in de haren bij slotdebat Europese Verkiezingen VVD aangevallen op migratiebeleid in slotdebat EU-verkiezingen: ‘Dat is een mini-Nexit’ Migratie, klimaat en landbouw grootste splijtzwammen in slotdebat EU-verkiezingen: ‘Dat is een mini-Nexit’
  • 05-06-2024 23:55 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (1)

    De gedachte dat Rusland op uitbreiding is gezind en ook een NAVO-land zou willen aanvallen is ‘onzin’. Dat zei president Vladimir Poetin tijdens een interview met internationale media woensdag. ,,Zijn jullie gek geworden? Zijn jullie zo dom als het achtereind van een varken? Wie heeft dit verzonnen? Het is onzin, het is flauwekul,” zei Poetin tegen verslaggevers. Lees hier alles over de ontwikkelingen in de oorlog in Oekraïne.

    Lees meer

  • Voetbalpodcast | ‘Bart Verbruggen is met zijn 21 jaar nu al een persoonlijkheid’

    06-06-2024 03:00 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (2)

    De aanval moet aan staan bij Oranje. Een van de aandachtspunten tegen Canada. Bart Verbruggen is de keeper dit toernooi. Transfers in de laatste weken voor het EK. En de kracht van Oostenrijk. Etienne Verhoeff neemt het door met Maarten Wijffels.

    Lees meer

  • Dreigbrieven en auto’s met verborgen ruimtes: Haagse explosiegolf wijst naar garagehouder

    06-06-2024 03:00 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (3)

    De recente golf aan explosies in en rond Den Haag heeft vermoedelijk te maken met het afpersen van een Haagse garagehouder. Eind mei is bij een familielid van de garagehouder een dreigbrief gevonden, en zijn aanslagen gepleegd op woningen van zijn familie. Eerder deze week was het weer raak, nu opnieuw bij zijn garage.

    Lees meer

  • Live Midden-Oosten | Zeker 27 doden en tientallen gewonden bij aanval op onderkomen Palestijnse vluchtelingen

    06-06-2024 02:59 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (4)

    Bij een Israëlische luchtaanval op Nuseirat, in het midden van Gaza, zijn zeker 27 doden en tientallen gewonden gevallen. Volgens het door Hamas geleide mediabureau van de Gaza-regering werd een schoolgebouw geraakt waar veel Palestijnse vluchtelingen onderdak hadden gevonden. En de Israëlische regering stelt nog eens 50.000 reservisten beschikbaar voor de krijgsmacht, melden Israëlische media. Daarmee stijgt het aantal inzetbare reservisten naar 350.000. Volg alle ontwikkelingen

    Lees meer

  • Advertentie

  • Live Midden-Oosten | Zeker 27 doden bij Israëlische luchtaanval op schoolgebouw vol vluchtelingen

    06-06-2024 02:59 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (5)

    Bij een Israëlische luchtaanval op Nuseirat, in het midden van Gaza, zijn zeker 27 doden en tientallen gewonden gevallen. Volgens het door Hamas geleide mediabureau van de Gaza-regering werd een schoolgebouw geraakt waar veel Palestijnse vluchtelingen onderdak hadden gevonden. En de Israëlische regering stelt nog eens 50.000 reservisten beschikbaar voor de krijgsmacht, melden Israëlische media. Daarmee stijgt het aantal inzetbare reservisten naar 350.000. Volg alle ontwikkelingen

    Lees meer

  • Vier doden en tientallen gewonden na frontale botsing tussen twee treinen in Tsjechië

    06-06-2024 01:23 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (6)

    In de Tsjechische plaats Pardubice, zo’n 100 kilometer ten oosten van Praag, zijn zeker vier doden en tientallen gewonden gevallen toen een passagierstrein frontaal op een goederentrein botste. Dat melden Tsjechische media op gezag van de hulpdiensten.

    Lees meer

  • Vier doden en tientallen gewonden na botsing tussen twee treinen in Tsjechië

    06-06-2024 01:23 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (7)

    In de Tsjechische plaats Pardubice zijn zeker vier doden en tientallen gewonden gevallen toen een passagierstrein op weg naar Oekraïne frontaal op een vrachttrein botste. Dat melden Tsjechische media op gezag van de hulpdiensten.

    Lees meer

  • Eerste dodelijke geval van vogelgriep H5N2 bij mensen gemeld, 59-jarige Mexicaan overleden

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (8)

    In Mexico is in april een man overleden aan de eerste bekende menselijke besmetting van een subtype van de vogelgriep. Dat bevestigt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Het gaat om het influenzavirus A subtype H5N2.

    Lees meer

  • Advertentie

  • Etienne Vaessen debuteert met zege en gele kaart bij Suriname in kwalificatie voor WK

    06-06-2024 00:55 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (9)

    RKC-doelman Etienne Vaessen heeft een mooi debuut beleefd voor Suriname. Met de formatie van bondscoach Stanley Menzo won hij de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Saint Vincent en de Grenadines met 4-1. Suriname kwam wel op achterstand, maar wist dat mede dankzij Jeredy Hilterman (Willem II) en Justin Lonwijk (Fortuna Sittard) om te draaien.

    Lees meer

  • Qua zuinigheid is de Oranjefan al ongeslagen Europees kampioen

    06-06-2024 00:01 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (10)

    Fans van het Nederlands Elftal hopen vurig dat Nederland Europees kampioen voetbal wordt, maar vergeleken met fans in andere landen geven we er liever niet al te veel geld aan uit. Qua zuinigheid zijn we de ongeslagen Europees kampioen.

    Lees meer

  • Lang niet alles ging goed, maar burgemeester Harry de Vries handelde correct in ‘opvangdeal Nieuw-Dijk’

    06-06-2024 00:01 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (11)

    Harry de Vries kan aanblijven als waarnemend burgemeester van Montferland. Hij heeft geen cruciale fouten gemaakt bij de totstandkoming van het contract voor de vluchtelingenopvang in Nieuw-Dijk. Wat niet wil zeggen dat alles even goed is gegaan.

    Lees meer

  • Trump-zaak in Georgia stilgelegd vanwege bezwaar tegen aanklager om romantische relatie

    05-06-2024 23:50 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (12)

    De rechter in de Amerikaanse staat Georgia heeft de verkiezingsfraudezaak tegen oud-president Donald Trump voorlopig op pauze gezet. Eerst moet het hoger beroep worden afgewacht over het aanblijven van aanklaagster Fani Willis. Trump en zijn team vinden dat zij van de zaak moet worden gehaald omdat zij een romantische relatie had met iemand in haar team.

    Lees meer

  • De EU kan mij niet machtig genoeg zijn

    05-06-2024 23:46 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (13)

    Vandaag kan Nederland stemmen voor het Europees parlement. De een wil dat de Europese Unie meer te zeggen krijgt, de ander wil de macht juist beperken.

    Lees meer

  • Uitstel van besluit over mogelijke komst van asielzoekerscentrum in Lingewaard, collegeverhoudingen op scherp

    05-06-2024 23:13 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (14)

    Het debat over de mogelijke komst van een asielzoekerscentrum in Lingewaard is ontaard in chaos. Het gemeentebestuur blijft met lege handen achter, opvallend genoeg mede door actie van de collegepartijen LBL en VVD. Een besluit over het asielzoekerscentrum volgt nu op zijn vroegst dit najaar.

    Lees meer

  • Kylian Mbappé loodst Oranje-opponent Frankrijk met goal en twee assists langs Luxemburg in oefenduel

    05-06-2024 22:50 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (15)

    Zonder echt te imponeren heeft Frankrijk in aanloop naar het EK een eenvoudige oefenzege geboekt op Luxemburg. De tweede tegenstander van het Nederlands elftal in de groepsfase (op 21 juni) zegevierde in Metz met 3-0. Kylian Mbappé liet zien dat alle aandacht voor zijn droomtransfer naar Real Madrid niet ten koste is gegaan van zijn focus op de nationale ploeg. Hij blonk uit met een goal en twee assists.

    Lees meer

  • Kylian Mbappé loodst Oranje-opponent Frankrijk langs Luxemburg, België wint bij jubileumduel De Bruyne

    05-06-2024 22:50 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (16)

    Zonder echt te imponeren heeft Frankrijk in aanloop naar het EK een eenvoudige oefenzege geboekt op Luxemburg. De tweede tegenstander van het Nederlands elftal in de groepsfase (op 21 juni) zegevierde in Metz met 3-0. Kylian Mbappé liet zien dat alle aandacht voor zijn droomtransfer naar Real Madrid niet ten koste is gegaan van zijn focus op de nationale ploeg. Hij blonk uit met een goal en twee assists.

    Lees meer

  • Slotdebat was mat en kort: drie dingen die je moet weten als je gaat stemmen

    05-06-2024 22:24 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (17)

    Mat, kort en bepaald niet het gesprek van de dag: het slotdebat in aanloop naar de Europese verkiezingen voltrok zich in de stijl van de campagne. Drie dingen die je toch moet weten als je donderdag gaat stemmen.

    Lees meer

  • Slotdebat Europese lijsttrekkers was mat: drie dingen die je moet weten als je gaat stemmen

    05-06-2024 22:24 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (18)

    Mat, kort en bepaald niet het gesprek van de dag: het slotdebat in aanloop naar de Europese verkiezingen voltrok zich in de stijl van de campagne. Drie dingen die je toch moet weten als je donderdag gaat stemmen.

    Lees meer

  • Giovanni van Bronckhorst wist dat het deze keer wél tot akkoord zou komen met Besiktas

    05-06-2024 22:15 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (19)

    Giovanni van Bronckhorst liet de laatste weken al doorschemeren dat een nieuw avontuur als trainer er aan zat te komen. Woensdag bereikte hij een akkoord met Besiktas. Jean-Paul van Gastel gaat met hem mee.

    Lees meer

  • Man in Arnhem opgepakt door arrestatieteam na mogelijke dreiging met vuurwapen

    05-06-2024 21:42 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (20)

    Op de Gelderse Rooslaan in Arnhem is woensdagavond een man aangehouden door de Dienst Speciale Interventies (DSI) van de politie. De omgeving werd ruim afgezet vanwege het gevaar.

    Lees meer

  • LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin tegen internationale pers: Trump of Biden maakt geen verschil

    05-06-2024 21:39 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (21)

    De Russische president Poetin verwacht niet dat een eventuele overwinning van Donald Trump bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen veel zal veranderen in de relatie met de VS. ,,Over het algemeen is er geen verschil” tussen Biden en Trump, zei hij in gesprek met de internationale pers tijdens een economisch forum in Sint-Petersburg. Lees hier alles over de ontwikkelingen in de oorlog in Oekraïne.

    Lees meer

  • Plassen en poepen voor publiek: performer voert beroemd werk van Marina Abramović uit

    05-06-2024 21:10 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (22)

    In het Stedelijk Museum voert Jia-Yu Chang Corti The House with the Ocean View uit, een van de uitdagendste performances van Marina Abramović.

    Lees meer

  • Het Europees Parlement is niet alleen kommer en kwel, maar wie legt dat nu eens goed uit?

    05-06-2024 21:00 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (23)

    Özcan Akyol schrijft over wat hem bezighoudt. Hij vervangt deze week ook columniste Kitty Herweijer.

    Lees meer

  • Maffiabaas Raffaele Imperiale, contact van Taghi, verklaart over drugscrimineel: 'Hij was een machtig man’

    05-06-2024 20:57 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (24)

    De Italiaanse maffiabaas Raffaele Imperiale heeft als kroongetuige belastende verklaringen afgelegd over de Amsterdamse crimineel Rico ‘De Chileen’ R. Die had goede banden met Colombiaanse drugskartels en zou de Italiaan een grote partij drugs hebben bezorgd. De verklaringen zijn opvallend omdat R. weliswaar elf jaar cel kreeg, maar werd vrijgesproken van drugshandel.

    Lees meer

  • Maffiabaas Imperiale legt kroongetuigeverklaringen af: ‘We waren allemaal zakenmannen met macht’

    05-06-2024 20:57 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (25)

    De Italiaanse maffiabaas Raffaele Imperiale heeft als kroongetuige belastende verklaringen afgelegd over de Amsterdamse crimineel Rico ‘De Chileen’ R. Die had goede banden met Colombiaanse drugskartels en zou de Italiaan een grote partij drugs hebben bezorgd. De verklaringen zijn opvallend omdat R. weliswaar elf jaar cel kreeg, maar werd vrijgesproken van drugshandel.

    Lees meer

  • Duitse stelligheid in Elten, tegenover Nederlandse twijfels in Etten: ‘Voor mij gaat het alleen maar mét Europa’

    05-06-2024 20:54 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (26)

    Zowel Inwoners van Elten (Duitsland) als van Etten (Nederland) gaan deze week naar de stembus, voor hetzelfde Europese parlement. Maar in de plaatsen met bijna dezelfde naam – hemelsbreed 13 kilometer gescheiden – worden de verkiezingen toch net even anders beleefd.

    Lees meer

  • Kamermuziek op sfeervolle binnen- en buitenlocaties langs de Veluwezoom

    05-06-2024 20:31 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (27)

    Nog tot en met zondag laten internationale topmusici hun klassieke klanken horen op sfeervolle locaties langs de Veluwezoom, tijdens het ZOOM! festival.

    Lees meer

  • VVD en PVV vliegen elkaar in de haren bij slotdebat Europese Verkiezingen

    05-06-2024 20:30 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (28)

    Vanavond gaan negen politieke partijen met elkaar in debat over de Europese verkiezingen. Wie gaat Nederland vertegenwoordigen op het Europese toneel, en wat moet de koers van de EU worden? Volg alles wat de partijen erover te zeggen hebben in ons liveblog.

    Lees meer

  • VVD aangevallen op migratiebeleid in slotdebat EU-verkiezingen: ‘Dat is een mini-Nexit’

    05-06-2024 20:30 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (29)

    Vanavond gaan negen politieke partijen met elkaar in debat over de Europese verkiezingen. Wie gaat Nederland vertegenwoordigen op het Europese toneel, en wat moet de koers van de EU worden? Volg alles wat de partijen erover te zeggen hebben in ons liveblog.

    Lees meer

  • Migratie, klimaat en landbouw grootste splijtzwammen in slotdebat EU-verkiezingen: ‘Dat is een mini-Nexit’

    05-06-2024 20:30 via gelderlander.nl

    LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (30)

    Negen politieke partijen gingen met elkaar in debat over de Europese verkiezingen. Wie gaat Nederland vertegenwoordigen op het Europese toneel, en wat moet de koers van de EU worden? Lees alles over dit debat terug in ons liveblog.

    Lees meer

  • LIVE Oorlog Oekraïne | Poetin: Idee dat Rusland NAVO wil aanvallen is onzin - Gelderland nieuws - NewsLocker (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Annamae Dooley

    Last Updated:

    Views: 6089

    Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

    Reviews: 80% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Annamae Dooley

    Birthday: 2001-07-26

    Address: 9687 Tambra Meadow, Bradleyhaven, TN 53219

    Phone: +9316045904039

    Job: Future Coordinator

    Hobby: Archery, Couponing, Poi, Kite flying, Knitting, Rappelling, Baseball

    Introduction: My name is Annamae Dooley, I am a witty, quaint, lovely, clever, rich, sparkling, powerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.