Gloria Buzău - Rapid, etapa 5 Superliga. Echipe probabile, ora de start și cotele la pariuri (2024)

Presiunea este tot mai mare în Giulești, iar Gloria Buzău – Rapid din etapa 5 a Superligii ar putea fi decisiv pentru soarta antrenorului Neil Lennon. Sub bagheta britanicului, alb-vișiniii nu au câștigat niciun meci în acest sezon. Sâmbătă, Rapid dă peste o Gloria Buzău rănită, după 1-4 cu Dinamo.

Live video Gloria Buzău – Rapid, etapa 5 Superliga. Echipele de start, scorul în timp real și declarațiile protagoniștilor

Rapid a adunat doar trei puncte din primele patru meciuri dispitate în Superliga. Având în vedere numele adversarelor pe care le-au întâlnit giuleștenii, zestrea nu este neaoărat dezastruoasă. Echipa alb-vișinie a remizat cu UTA, CFR și Sepsi și a fost învinsă de Petrolul, la Ploiești.

ADVERTIsem*nT

Ceea ce a dezamăgit cu adevărat suflarea rapidistă este maniera în care s-a prezentat echipa lui Neil Lennon. Jocul dezamăgitor a provocat proteste importante ale fanilor la meciul cu Sepsi, din runda precedentă, încheiat 2-2. Aceștia au cerut demisia nord-irlandezului!

Giuleștenii speră să vadă un reviriment al trupei lor la Buzău, acolo unde vor întâlni o echipă care a pierdut singurul meci disputat pe teren propriu, în start de sezon, 0-2 cu Sepsi, în runda a doua. Gloria vine după 1-4 la București, cu Dinamo.

ADVERTIsem*nT

FANATIK.ro îți prefațează meciul, iar aici poți găsi toate detaliile cheie despre televizare, arbitrii delegați de către CCA, dar și cotele oferite de casele de pariuri pentru această partidă.

Cine transmite la TV Gloria Buzău – Rapid, etapa 5 Superliga. Ora de start a jocului

Meciul care se dispută pe Municipalul din Buzău va începe sâmbătă, la ora 22:00. Sunt anunțate 23 de grade la ora meciului, astfel că ambientul va fi ideal pentru fotbal. Duelul va fi televizat pe canalele Prima Sport 1 și Digisport 1, disponibile și pe platformele online Prima Play și Digi Online. Acestea sunt accesibile și de peste hotare, în anumite condiții precizate pe site-urile lor.

  • • România primeşte încă o medalie în ultima zi a Jocurilor Olimpice?! Decizia va fi anunțată peste o oră! Update exclusiv

  • • Manchester City – Manchester United 1-1, în Supercupa Angliei. Final de timp regulamentar!

  • • Superliga, etapa 5. Hermannstadt – Botoșani 2-1. Neguț marchează din penalty

  • • Scandal imens cu transferul lui Florinel Coman! Gigi Becali, dezvăluiri uluitoare: „Ne-au spus că au spart hackerii mail-ul. Am făcut plângere la FIFA”

ADVERTIsem*nT

Cine arbitrează Gloria Buzău – Rapid, în etapa 5 din Superliga

Pentru meciul Gloria Buzău – Rapid, CCA a ales o brigadă de arbitri care îl are la centru pe Horațiu Veșnic. Iată lista completă a celor care vor conduce meciul din Crâng.

  • Arbitru central: Horațiu Feșnic
  • Arbitru linii: Valentin Avram și Alexandru Cerei
  • Arbitru de rezervă: Claudiu Marcu
  • Arbitru VAR: Sorin Costreie
  • Asistenți VAR: Imre-Laszlo Bucsi

ADVERTIsem*nT

Echipe probabile Gloria Buzău – Rapid, etapa 5 Superliga

Nord-irlandezul de pe banca Rapidului trece prin momente foarte complicate. Lennon a lipsit de la meciul cu Sepsi, fiind plecat în țara natală pentru înmormantarea mamei sale. Întors în țară, tehnicianul dă peste o presiune uriașă. El a fost contestat la FANATIK SUPERLIGA de Marius Șumudică din cauza sistemului de joc. Un mare mister, înaintea meciului de la Buzău, este dacă Lennon va alege să facă o schimbare, din acest punct de vedere. Iată echipele probabile:

  • Gloria Buzău: Greab – Diego, Turda, Dobrosavlevici, Sălceanu – Canadjija, Prejmerean, Akhmatov – Dumitru, Matos, Budescu. Antrenor: Andrei Prepeliță
  • Rapid: Aioani – Manea, Ignat, Săpunaru, Pașcanu, Braun – Kait, Oaidă– Petrila, Hasani – Rrahmani. Antrenor: Neil Lennon

Program și rezultate etapa 5 Superliga

Vineri, 9 august

  • ora 21:30 FCSB – Farul Constanța

Sâmbătă, 10 august

  • ora 17:00 FC Hermannstadt – FC Botoșani
  • ora 19:00 UTA – Oțelul Galați
  • ora 22:00 Gloria Buzău – Rapid (Prima Sport 1, Digisport 1)

Duminică, 11 august

  • ora 19:00 Sepsi – Universitatea Craiova (Prima Sport 1, Digisport 1)
  • ora 22:00 CFR Cluj – Unirea Slobozia (Prima Sport 1, Digisport 1)

Luni, 12 august

  • ora 19:00 Petrolul – U Cluj (Prima Sport 1, Digisport 1)
  • ora 22:00 Poli Iași – Dinamo (Prima Sport 1, Digisport 1)

Clasament Superliga etapa 5. Câte puncte au Gloria Buzău și Rapid

După patru runde, cele două formații care se înfruntă la Buzău erau vecine de clasament. Bineînțeles, ierarhia are caracter provizoriu. Iată cum arăta ea, înaintea startului rundei cu numărul 5:

Gloria Buzău - Rapid, etapa 5 Superliga. Echipe probabile, ora de start și cotele la pariuri (3)

Cote la pariuri Gloria Buzău – Rapid

Casele de pariuri o dau favorită pe Rapid pentru meciul de astăzi. Cota pe 2 solist este 2,00. Remiza este cotată cu 3,50, iar victoria gazdelor are cota 3,90. Așadar, pariorii care au încredere că bucureștenii vor sparge gheața în acest sezon la Buzău pot să profite de o cotă frumoasă.

Deși meciurile jucate de Gloria și Rapid în runda precedentă au produs cinci, respectiv patru goluri, bookmakerii nu cred că partida din Crâng va fi la fel de generoasă. Cota pentru peste 2,5 goluri este 2,18. Sub 2,5 goluri are cota 1,72.

Cu cine joacă Gloria Buzău și Rapid în etapa a 6-a

În runda viitoare, Gloria Buzău se deplasează la Craiova. Echipa lui Prepeliță are un start foarte greu de sezon. Reamintim că Gloria a jucat deja cu Petrolul, Sepsi și Dinamo, unele dintre echipele bune ale Superligii.

Pentru Rapid, etapa a 6-a vine cu un derby de mare tradiție. În Giulești vin rivalii de la Dinamo. Alb-vișiniii i-au spulberat pe “câini“ cu 4-0 în turul sezonului precedent, însă lucrurile s-au schimbat semnificativ între timp. Trupa din Ștefan cel Mare joacă excelent, cu Zeljko Kopic pe bancă.

Astfel, meciul de pe stadionul de lângă Podul Grant are toate șansele să fie mult mai echilibrat decât cel din 2023. Derby-ul Rapid – Dinamo este programat să se dispute duminică, 11 august, de la ora 21:30.

Vezi rezumat video și toate fazele din Gloria Buzău – Rapid. Update în timp real etapa 5 Superliga

Pe FANATIK.ro găsești echipele de start oficiale, imediat ce acestea sunt confirmate de cele două cluburi. Te așteptăm cu declarațiile interesante oferite înaintea meciului, precum și cu toate detaliile despre ce se întâmplă pe parcursul celor 90 de minute, la Buzău.

La final, tot aici vor fi reacțiile antrenorilor și conducătorilor celor două echipe. Ca de obicei, vei putea găsi și rezumatul video al meciului, precum și alte exclusivități marca FANATIK!

ADVERTIsem*nT

Gloria Buzău - Rapid, etapa 5 Superliga. Echipe probabile, ora de start și cotele la pariuri (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Maia Crooks Jr

Last Updated:

Views: 6012

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Maia Crooks Jr

Birthday: 1997-09-21

Address: 93119 Joseph Street, Peggyfurt, NC 11582

Phone: +2983088926881

Job: Principal Design Liaison

Hobby: Web surfing, Skiing, role-playing games, Sketching, Polo, Sewing, Genealogy

Introduction: My name is Maia Crooks Jr, I am a homely, joyous, shiny, successful, hilarious, thoughtful, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.