Banden voor terminaltrekkers - Ontdek ons gamma (2024)

Ontdek ons gamma banden voor terminal trekkers

De juiste banden voor je terminal trekkers kiezen is net als de juiste schoenen kiezen voor je voeten. Ze moeten de juiste maat hebben, maar ook geschikt zijn voor het terrein waarop je werkt.
Als het gaat om productiviteit, dan vragen je terminal trekkers om banden die opgewassen zijn tegen de komende uitdagingen. TVH heeft een assortiment banden voor terminal trekkers samengesteld dat aan jouw behoeften voldoet.

  • Luchtbanden absorberen schokken en bieden de meest comfortabele rijervaring. Koorden in het rubber zorgen voor structurele steun en bieden bescherming tegen insnijdingen en doorboring.
  • Volle banden bevatten twee tot drie lagen rubber en zijn lekbestendig. Hierdoor zijn ze ongelooflijk duurzaam en kosteneffectief.
  • Persbandages zijn gemaakt van een enkele laag massief rubber die op een stalen velg is gegoten. Deze banden zijn verkrijgbaar met zowel gladde als geprofileerde loopvlakprofielen. Net zoals volle banden bevatten persbandages geen lucht en zijn ze lekbestendig.
  • Schuimgevulde banden zijn perfect als je vaak te maken hebt met lekke banden. TVH's eigen volautomatische bandenvulapparaat levert schuimgevulde banden van de beste kwaliteit. Daarmee breng je het risico op een lekke band terug tot vrijwel nul en je voegt ballast toe aan je banden, met betere grip en tractie als resultaat.

Dankzij onze ruime voorraad en snelle beschikbaarheid vind je in geen tijd de band die je nodig hebt voor je terminal trekker. We hebben bijna elke band voor elke industriële machine beschikbaar. Neem contact op met ons team en je installeert de juiste band in een mum van tijd. Niet zeker welke banden je nodig hebt voor je terminal trekker? Geen zorgen: onze experts helpen je graag bij je zoektocht naar de band die je nodig hebt.

Ontdek onze bandencataloog

Banden om je terminal trekker operationeel te houden

Ons vertrouwde merk TotalSource biedt het ruimste aanbod aan hoogwaardige banden tegen de juiste prijs. Daarnaast leveren we banden van gerenommeerde merken als Camso en Advance, direct uit voorraad leverbaar. Het merk dat we leveren, staat vermeld op onze webshop.

Wij kunnen je banden voor terminal trekkers aanbieden die geschikt zijn voor verschillende merken:

Capacity, Kalmar, Mafi, Mol, Ottawa, Sisu, Terberg, Tico

Vond je niet wat je zocht? Neem vandaag nog contact met ons op. We helpen je graag.

Ontdek onze bandengids

Banden zijn de grootste kostenpost in de operationele levensduur van je terminal trekker. Goed onderhouden banden zullen langer meegaan. Onderhoud bespaart je niet alleen geld op de lange termijn, het vermindert ook je brandstofverbruik, verhoogt de veiligheid op de werkplek en zorgt voor optimale productiviteit.Wil je meer weten over het onderhoud van banden? Ontdek het in onze bandengids boordevol tips, trucs en eenvoudig te volgen instructies.

Koop je banden voor terminal trekkers online via onze webshop

Alle onderdelen die je nodig hebt, zijn 24/7 beschikbaar via onze webshop. Je zult nooit meer moeten zoeken naar 'banden voor terminal trekkers in mijn buurt'.

  • Plaats bestellingen en vraag offertes aan – Om het even welke dag, om het even welk uur.
  • Vind onderdelen en accessoires voor je terminal trekker – Zoek op merk en type van de machine met MyPartsFinder, of via technische kenmerken met MyProductSearch.
  • Krijg alle informatie – Voor elk product dat je opzoekt, krijg je meteen de prijs, beschikbaarheid, foto's, technische specificaties en de levertermijn.
  • Bestel met een paar muisklikken – Makkelijker kan haast niet.

Nieuw bij TVH? Welkom! Wil je onbeperkt toegang krijgen tot ons uitgebreide gamma aan banden voor terminal trekkers, volg dan de onderstaande stappen.

Banden voor terminaltrekkers - Ontdek ons gamma (2)

Globaal ondersteuningsteam

Met 62 verschillende nationaliteiten en 55 gesproken talen binnen het bedrijf, kunnen wij klantenondersteuning bieden in jouw eigen taal.

Banden voor terminaltrekkers - Ontdek ons gamma (3)

Meer dan 50 jaar ervaring

We zijn gegroeid van twee stichters naar een bedrijf met meer dan 5000 werknemers, met kantoren en distributiefaciliteiten op elk continent.

Banden voor terminaltrekkers - Ontdek ons gamma (4)

47 000 000 gekende referenties

Bij TVH vind je het meest uitgebreide assortiment onderdelen voor material handling-, industriële, bouw- en landbouwmachines. Ons aanbod wordt voortdurend uitgebreid en elke dag komen er meer onderdelen en accessoires bij.

Banden voor terminaltrekkers - Ontdek ons gamma (5)

95% van alle bestellingen worden dezelfde dag verstuurd

We werken samen met lokale transportbedrijven om elke bestelling binnen de beloofde termijn te leveren. Om een snelle levering te garanderen, verzenden wij 95% van de bestellingen nog dezelfde dag.

STAP 1

Vertel ons over jouw bedrijf

Vul dit aanvraagformulier in om je zakelijke behoeften te specificeren en je klantenaccount aan te vragen.

STAP 2

Jouw accountaanmaak

Ons verkoopteam neemt binnen 3 werkdagen contact met je op om je zakelijke behoeftes te bespreken en je registratie te voltooien.

STAP 3

Ga naar onze online shop

Nadat je account is aangemaakt, ontvang je een persoonlijke login voor onze online shop. Wij begeleiden je bij het vinden van onderdelen en het plaatsen van je eerste bestelling.

Vraag een account aan

Meer dan 75000 klanten vertrouwen op TVH als hun onderdelenleverancier om het machinepark van hun klanten soepel en efficiënt te laten werken. Alles start met een klantenaccount.

Word klant

Banden voor terminaltrekkers - Ontdek ons gamma (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated:

Views: 6292

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.